image

Konferens i Stockholm

Att lägga sin konferens i Stockholm och då i en eller flera av Clarion Hotel Stockholms konferenslokaler är ett bra val. I en levande mötesplats med en skön atmosfär, personligt bemötande och rätt utrustning för allt från exklusiva styrelsemöten till galamiddagar skapas förutsättningar för en lyckad konferens i Stockholm.

Med en konferenskapacitet på över 1000 personer och möjlighet att skapa arrangemang för över 700 deltagare skapas den levande mötesplatsen. Våra konferenslokaler har plats för 10 - 500 deltagare, alla utrustade med den senaste tekniken. Den mäktiga bankettsalen är användbar till galamiddagar, filmvisning, modeshower och utställningar för upp till 500 personer.

En lyckad konferens i Stockholm

På Clarion Hotel Stockholm följer vi din konferensbokning från första kontakt, planering och genomförande och ända tills dess att ert event är genomfört och en slutuppföljning är gjord. Vi gör vad vi kan bäst - vi ser till att din konferens blir helt lyckad.

Välkommen att kontakta oss på conference.reservation@choice.se  
 
Vi vill gärna veta vad du tycker om Clarion Hotel Stockholm efter din vistelse hos oss. Vi välkomnar dina åsikter och kommentarer.  Lämna dina synpunkter här >>
 
Tack på förhand!

Boka rum

Kontakta oss

Namn
E-mail
Meddelande