image

CLARION LOVES ART

Med konsten ska Clarion Hotel Stockholm bli känt som ett nytänkande och innovativt hotell och en seriös partner i konstkretsar. På Clarion Hotel Stockholm lever vi med konsten. Processen att färdigställa hotellet har karakteriserat av ambitionen att göra hotellet till något utöver det vanliga. Tidigt togs beslutet att låta konst ta stor del i skapandet av hotellet. Ett stort antal framstående Skandinaviska konstnärer fick uppdraget att skapa verk speciellt framställda för hotellet. Därtill, förutom de beställda verken, köptes ett antal mycket noga utvalda alster in direkt via Skandinaviska gallerier.

Idag samarbetar hotellet, under utvalda tider, med enastående konstnärer och tillfälliga utställningar avlöser varandra. Den levande konsten skapar en intressant, glädjande och nyfiken atmosfär på hotellet och är ett starkt samtalsämne både inom business och nöje.

I receptionen finner du både en enklare guide där du kan läsa om våra olika konstverk och på egen hand ta dig runt hotellets öppna ytor. Önskar du fördjupa dig något har vi även en utförligare konstbok till försäljning i receptionen. För dig som känner ett starkare intresserad än så anordnar vår konstkonsult Martin Wickström konstvandringar vid förfrågan och bokning. Ring 08-462 10 00 för mer information.
 

Galleri Steinsland BERLINER


Galleri Steinsland Berliner
 drivs av Jeanette Steinsland och Jacob Berliner. Tonvikten ligger på ung samtida konst med anknytning till populärkultur. GSB vill erbjuda ett öppet galleriutrymme och göra konst tillgänglig för en bredare publik. GSB strävar också efter att öka förståelsen för urban samtidskonst och de många olika konstformer som passar in i konceptet. Galleriet har även ett sortiment av noga utvalda konst tidskrifter och böcker som finns att köpa.
 
ÖPPETTIDER: Ons - Fre. 12 - 17:00 (Lö. 12 - 04:00) eller efter överenskommelse

Boka rum

Kontakta oss

Namn
E-mail
Meddelande