image

Restaurang, Bar & Fest

Det kan ta tid att komma upp på rummet. Att slappa i lobbybaren med en kopp gott te och skön musik är ett sätt att checka in på Clarion Hotel Stockholm. Vår lobbybar serverar coola band och heta drinkar. När du blir hungrig letar du dig förbi levande konstutställningar och nya erfarenheter på väg till restaurangen - Minami. Där äter du och dricker gott och avslutar kanske i Upstairs Bar med samtal om något du inte trodde fanns.
 
 

Frukost 

 

Vi på Clarion Hotel Stockholm är stolta över vår fantastiska frukostbuffé. Nyttigt, gott, mättande och ekologiskt. Här finner du bl a nybakat bröd, färsk frukt samt variation av pålägg.

Läs mer om vår frukost här >>

Brunch

 

På lördagar och söndagar mellan kl 12.00 och 16.00 kan du njuta av förstklassig brunch på Clarion Hotel Stockholm. Vi serverar ett stort urval av härliga ostar, rykande färskt bröd, hamburgare och mycket mer!

Läs mer om vår brunch här >>  

Lunch

 

Med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter, blir vår Matsal en härlig miljö att vistas i. Till lunch serverar vi en vällagad varmrätt inspirerad av säsongens smaker.

Läs mer om vår lunch här >>  

restaurang minami

 

Minami betyder Söder på japanska.För att kunna bjuda dig till bords med variation har vi skapat en tillgänglig meny med rätter från Indien, Kina, Thailand, Japan och Korea.

Läs mer om Minami här >>     

Bankett

 

Vår unika matsal passar lika bra till sittande middagsarrangemang som stående mingelbufféer. Matsalen bjuder på stora öppna ytor som lätt kan delas in i mindre och mer avskilda delar

Läs mer om banketter här >>

LobbyBaren

 

Lobbybaren på Clarion Hotel Stockholm är den självklara mötesplatsen för hotellgästen, men även för den lokala stockholmaren.

Läs mer om lobbybaren här >>

Upstairs Bar

 

Från tidig kväll kan du lyssna till live band från scen och fram till sena natten kan du dansa till våra olika DJ's - Musiken är aldrig långt borta! Du hittar oss en trappa upp...

Läs mer om Upstairs Bar här >>   

Boka rum

Kontakta oss

Namn
E-mail
Meddelande